​Приватна етикета за чистење на екстензии на трепки: Sparkling Eyelash®

2023-10-30

Пенливи трепки®е истакната компанија која извезува трепки и сродни производи во различни земји како што се САД, Канада, Германија и Африка. Производните линии вклучуваат 3D трепки, трепки од човечка коса и волуменски екстензии на трепките. Денес, ние сме воодушевени да ви го претставиме нашиот најнов производ - Private Label Чистач за екстензии на трепки.


НаПенливи трепки®, се гордееме што користиме висококвалитетни состојки за да се осигураме дека нашите производи ги даваат посакуваните резултати. Нашиот Private Label Чистач за проширување на трепките не е исклучок. Формулацијата вклучува вода, натриум лауроил саркосинат, витамин Ц, сурфактант, динатриум EDTA - внимателно избрани компоненти за да се гарантира ефикасност и безбедност.


Средството за чистење е лесен за употреба и ќе ја отстрани сета шминка, нечистотија, масло и остатоци од трепките. Нашиот шампон за пена за трепки е дизајниран за употреба со вештачки трепки, екстензии и природни трепки. Оваа комбинација го прави совршен за шминкерите, козметолозите и сите кои редовно користат вештачки трепки или екстензии.


Чистачот за продолжување на трепките Private Label е спакуван за да се обезбеди практичност и достапност. Средството за чистење доаѓа во шише од 50 ml, што го олеснува складирањето во чанта или џеб за употреба во движење. Тој е нежен за кожата и погоден за сите типови кожа, бара само мала количина на производ за употреба.


Препорачуваме да го користите нашето средство за чистење со други производи од Sparkling Eyelash®, како што се трепките, лепак за веѓи и отстранувач на веѓи за оптимално искуство. Нашето средство за чистење може да се користи и за чистење на четки за шминка и апликатори, што го прави разновиден додаток на вашиот режим за убавина.


Како заклучок, нашиот Private Label Чистач за продолжување на трепките е одличен избор за секој кој бара квалитетен шампон за пена за трепките кој е формулиран за безбедна употреба на нежни трепки. Sparkling Eyelash® вложи многу време и напор за создавање производ што ги надминува индустриските стандарди и очекувањата на клиентите. Ако барате шампон за трепки кој дава резултати, ви препорачуваме да го пробате нашето средство за чистење денес!